AER CONDIȚIONAT PORTABIL 3-în-1: soluție energetică eficientă

Economisește 89% în factura de electricitate!

Preț Inițial:

1170 LEI

Preț Acum:

585 LEI

Oferta:

Scont de -50%

Oferta cu 50% reducere expiră astăzi 15/06/2024 8:19 pm – Rămâne ultima disponibilitate.

MODALITATE DE A ECONOMISI ȘI DE A REDUCE CONSUMUL DE ENERGIE

Căldura poate fi plăcută într-o zi de vacanță în care te poți scălda într-o apă răcoritoare, dar în locuință sau la birou, căldura poate deveni dușmanul tău numărul unu.

Dar nu numai, căldura excesivă poate reprezenta un pericol serios pentru sănătate. Iată de ce, un aparat de aer condiționat portabil poate deveni ușor o necesitate.

Faptul de a vrea să te bucuri de o temperatură confortabilă nu este un moft ci o condiție pentru o bună sănătate.

AVANTAJ 1

AER CONDIȚIONAT PORTABIL 3 în 1
Umpleți rezervorul cu apă ( preferabil și gheață) și lăsați aparatul să răcească aerul, menținând umiditatea ideală pentru un mediu confortabil și sănătos.

AVANTAJ 2

PUTERNIC ȘI SILENȚIOS
Față de alte produse asemănătoare de pe piață, al nostru nu are furtun extern incomod.
Este puternic și tăcut, de asemenea, potrivit pentru răcirea unor încăperi mai mari cu funcția de oscilare în 3 viteze.

AVANTAJ 3

ECONOMISIRE DE ENERGIE
Ieftin și ușor de utilizat, vă puteți bucura din plin de vară.

Pur și simplu introduceți cuburi de gheata sau baterii inghetate și spuneți la revedere căldurii excesive. De asemenea, este echipat cu tehnologie de filtrare, care vă permite să filtrați chiar și cele mai mici impurități din aer.

DE CE ESTE CEL MAI ALES?

AER CONDITIONAT PORTABIL

VENTILATOR TRADITIONAL

COMANDĂ ACUM PENTRU A PRIMI:

Primesti Acasa

Calitate și Siguranță

Garanție de satisfacție

Plată sigură la curier

4.7/5

+9856 Recenzii

5/5

“Am suferit din cauza căldurii câteva veri pentru că nu-mi puteam permite cheltuiala enormă a unui aparat de aer condiționat pe perete și, să recunoaștem, ventilatoarele nu fac NIMIC! În schimb, cu această minunăție răcoresc toată casa cu un consum foarte mic. Este foarte confortabil.”

4.5/5
“Excepțional!!! Mi se pare o super alternativă la aparatele de aer condiționat tradiționale de perete, dar mult mai ieftin, practic și sănătos. Fericit pentru că nu a trebuit să fac nicio lucrare la perete. Poți regla fluxul de aer după cum dorești, este silențios și nu are tub extern deci nu trebuie să stai cu geamul deschis. Vă recomand achiziționarea 👍🏻”
4.8/5

“Sunt foarte mulțumit de acest răcitor, este ușor de folosit și are multe caracteristici. Am observat o mare diferență în ceea ce privește temperatura și umiditatea din camera mea după ce l-am folosit. Am primit pachetul acasa în 24h si am platit la curier. Vă recomandăm”

Review Mediu 4.94 / 5
4.8/5

Aparat de aer condiționat în ofertă de 63% la 585 LEI în loc de 1299 LEI. Oferta este pe punctul de a expira:

Stocul se termină

având în vedere cererea mare
1170
585 Lei
  • Aparat de Aer Condiționat Portabil 2023
  • Garanție de 2 ani
  • Plată la livrare
  • Completați formularul pentru a comanda
RAMAN DOAR 3
Astazi 15/06/2024

Plată sigură la livrare

EXPEDIERE RAPIDĂ ASTĂZI

COMPLETAȚI FORMULARUL ȘI
VĂ VOM TELEFONA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De obicei, curierul livrează în cel mult 2-3 zile.

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul cash direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

Cu siguranță! Completând formularul de mai sus, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

Toate drepturile rezervate. Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică. Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare. Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate

qualitalove.com Copyright © 2021

PLATA LA LIVRARE

În cazul în care se solicită în mod explicit, plățile cu cardul pot fi efectuate 100% în condiții de siguranță și securitate.

[ENG] Every data collected in this page won’t be used by Facebook and without marketing intent. We will use your data only to track an order for Cash On Delivery System.

[ITA] Tutti i dati raccolti in questa pagina non verranno utilizzati da Facebook e senza intenti di marketing. Utilizzeremo i tuoi dati solo per tracciare un ordine per il sistema di pagamento in contrassegno.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc