⚡️HITRO RAZPRODAJA⚡️ Omejena ponudba : NAROČITE DANES in pridobite 40% popust!

PROFESIONALNA AKUMULATORSKA MOTORNA KOSA Z VKLJUČENIM KOMPLETOM REZIL IN POKROVI. Z ENIM ZAMAHOM ODREŽE 4 CM VELIKE VEJE IN TRAVO, NE DA BI UTRUDILA VAŠE ROKE.

1400 W brezkrtačni motor zagotavlja čisto in hitro rezanje. Z rezilom prirezovalnika in rezili za rezanje vej, trave, robidnic, grmovja in žive meje. Avtonomija 9 ur

Originalna cena:

119,99€

Današnja cena:

69,99 €

Ponudba:
-50,00€ (40% popust)
Ponudba s 40 % popustom poteče danes 22/06/2024 – Zadnji artikli na voljo.
📦 Dobavljivost
ZADNJIH 8 KOSOV NA ZALOGI 83%

Rezanje brez utrujenosti hrbta in rok na zunanjih površinah do 3.000 m2

Glavne prednosti

Brezkrtačni motor

Učinkovit brezkrtačni motor z močjo 1400 W   zagotavlja čisto, hitro rezanje brez zatikanja, ima   3 različne hitrosti   , ki jih je mogoče izbrati z enim gumbom, z manjšo porabo energije pa tudi podaljša življenjsko dobo baterije.

Avtonomija 9 ur

Motorna kosa Brushcutter Pro   deluje do 9 ur   brez polnjenja in brez kablov zahvaljujoč   2 visokozmogljivim litijevim baterijam, ki  sta priloženi v paketu, kar je idealno za dolgo delo na velikih vrtovih in na odprtih prostorih.

Večnamenskost

Pro rezalnik grmičevja   reže do 4 cm dolge veje   s pomočjo priloženih   okroglih rezil,  primernih za robide, žive meje in grmovje.   Omogočajo uporabo nožev  primernih za zahtevne terene, priseskov, plevelov in plastičnih nožev za košnjo zelenice. Vodilo z žico premera 4 mm in   rezilom   za obrezovanje robov na zunanji strani

Natančen nadzor rezanja

Z zmogljivimi motorji in naprednimi rezalnimi mehanizmi  zagotavlja brushcutter Pro  natančen nadzor nad globino in smerjo reza, kar omogoča natančnejše prirezovanje in čiščenje.

Trajnost in kakovost obdelave

Pro kosilnica  je običajno izdelana iz trpežnih materialov in trdne konstrukcije, ki zdrži dolgo in težko uporabo. To zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost tudi v zahtevnih pogojih.

Enostavno, varno, udobno

Prijeten je za roke in je črne barve zahvaljujoč   zmanjšani teži na 1,2 kg   in ergonomskemu ročaju. S 180 cm raztegljivim ročajem dosegite tudi najtežja mesta    , medtem ko priložena   zaščita proti škropljenju ščiti pred umazanijo.

Danes le 69,99€ namesto 119,99 €

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo

Poklicali vas bomo za potrditev naročila

Vaše naročilo odpošljemo v 24/48 urah

Varno lahko plačate z gotovino ob dostavi

Če zdaj naročite kosilnico Pro, imate pravico do:

📦 Dobavljivost
ZADNJIH 8 KOSOV NA ZALOGI 83%

Rezervirajte zdaj in prihranite 50,00 €

Grass Trimmer - SL - EGQLOVE | AR

Pogosto zastavljena vprašanja

Ekspresna dostava je BREZPLAČNA

Naročilo je odposlano v roku 1/2 delovnega dne.

Plačate lahko neposredno ob dostavi na dom!

Seveda! Če niste zadovoljni, lahko izdelek vrnete v 14 dneh od prejema in vam povrnemo celotno kupnino.

Varno nakupovanje.

Plačaj, ko pride domov.

Storitev za stranke

[ENG] Every data collected in this page won’t be used by Facebook and without marketing intent. We will use your data only to track an order for Cash On Delivery System.

[SLO]Vseh podatkov, zbranih na tem spletnem mestu, Facebook ne bo uporabljal in jih ne bo uporabljal v marketinške namene. Vaše podatke bomo uporabili samo za sledenje naročilu preko sistema plačila po povzetju.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Copyright 2021. All Rights Reserved