SUPER ® HABTISZTÍTÓ

Végül minden felület tisztítása gyerekjáték.

Az ajánlat 30% kedvezménnyel

XXL 500 ML verzió mindössze 14 900 Ft

helyén 20 900 Ft

11 DARAB MARAD EZEN ÁRON

TAKARÍTHAT MEG MA 6 000 Ft

Super hab - HU - EGQLOVE | UN

MIRŐL SZÓL

A Super ® Foam tisztító az az innovatív megoldás, amely teljesen új módszert kínál a napi tisztítási kihívások leküzdésére , időt és erőfeszítést takarítva meg anélkül, hogy az eredményeket veszélyeztetné. Legyen szó a ház körüli makacs szennyeződésről , vagy autója csillogó tisztaságáról , termékünk minden tisztítási igényre ad választ.

ERŐSSÉGEK

ERŐ

A fejlett formulát kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy eltávolítsa a legmakacsabb szennyeződéseket bármilyen felületről, szappan és víz használata nélkül. Egyetlen termékkel különböző tisztítási helyzeteket kezelhet, így helyet és pénzt takaríthat meg.

SOKOLDALÚ

Felejtsd el az órákig tartó súrolást és dörzsölést! Termékünk gyorsan és hatékonyan működik. Egyszerűen permetezze a habot a tisztítandó felületre, várjon néhány pillanatot, és távolítsa el egy puha ruhával. Az eredmény kifogástalan tisztítás, ismételt megerőltető műveletek nélkül.

IDŐTARTAM

Amellett, hogy mélyen tisztít, a Super ® Foam-ot úgy tervezték, hogy védje és hosszú ideig karbantartsa a felületeket. Rendszeres felhordással biztos lehet benne, hogy felületei biztonságban lesznek a sérülésektől, és minden alkalommal friss, tiszta megjelenést hagynak maguk után.

MIT TARTALMAZ AZ AJÁNLAT

SIET

Az ajánlat rövid ideig még aktív. Nincs előleg. Kifizeti a futárnak, amikor házhoz szállítja.

Akció 30%

XXL 500 ML verzió mindössze 14 900 Ft

helyén 20 900 Ft

11 DARAB MARAD EZEN Az árakon

AZ AJÁNLAT A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A nagy keresletre való tekintettel hivatalosan hamarosan kifogyunk ebből a termékből.

Ezért javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb adja le rendelését!

TAKARÍTHAT MEG MA 6 000 Ft

Super hab - HU - EGQLOVE | UN

Gyakran Ismételt Kérdések

Az expressz szállítás INGYENES

A megrendelés 1/2 munkanapon belül kiküldésre kerül.

Fizethetsz közvetlenül házhoz szállítással!

Természetesen! Ha nem elégedett, a terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a teljes ár visszatérítése érdekében.

[ENG] Every data collected in this page won’t be used by Facebook and without marketing intent. We will use your data only to track an order for Cash On Delivery System.

[HU] Az ezen a weboldalon gyűjtött összes adatot a Facebook nem használja fel, és nem használja fel marketing célokra. Adatait kizárólag a megrendelés nyomon követésére használjuk fel az utánvétes rendszeren keresztül.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Átlagos értékelés 4,91/5
4.8/5